Electricitat Integral General, SL

EIG Integral és una empresa fundada l'any 1994 dedicada al sector de les instal·lacions industrials. La nostra filosofia es basa en la qualitat, la dedicació i un bon servei. Aportem la solució més adequada a les seves necessitats. El valor del nostre equip humà i la qualitat tècnica dels nostres treballs són la nostra força. La nostra experiència, la seva tranquilitat.


10M€
Facturació anual
25 anys
Al servei dels nostres clients.
Des de 1994 al servei
dels nostres clients.
+ de 500
Projectes exitosos.
+ de 50
Projectes internacionals.

Àrees


Oficina tècnica

Electricitat Integral General, SL, compta amb un departament d’oficina tècnica que té la principal funció d’assessorament tècnic als nostres clients i realització de la documentació tècnica necessaria per a la realització de les instal·lacions:

  • Projectes elèctrics.
  • Estudis d’estalvi energètic.
  • Informes i revisions de baixa tensió, alta tensió i termografies.
  • Esquemes elèctrics.
  • Gestió de companyies.
  • Assessorament de instal·lacions i energia elèctrica.

Taller de muntatge

Electricitat Integral General, SL, disposa de taller de quadres elèctrics per tal de donar el ventall més ampli de solucions i personalització, en funció de les diferents necessitats:

  • Distribució i potència..
  • Maniobra i control.
  • Automatització industrial.
  • Control de processos

Els elevats nivells de qualitat que s'aconsegueixen en el muntatge  dels equips aporten un valor afegit innegable en el conjunt de serveis que ofereix Electricitat Integral General als seus clients.

Departament de manteniments

És una divisió específica al servei dels nostres clients. Té una dilatada experiència en el sector del manteniment d’actius i el facility management, amb una trajectòria de més de 15 anys en el sector. Garantint un servei d’alta qualitat tècnica i màxima eficàcia. 

Oferim serveis de manteniment integral i facility management per una llarga durada de les instal·lacions i actius immobiliaris, optimitzant costos, mitjançant eines d’última generació. 

Tenim com objectiu final que els edificis, equips i instal·lacions ofereixin un grau de rendiment, seguretat, fiabilitat, mantenibilitat, sostenibilitat i respecte del medi ambient que satisfaguin a clients i usuaris.

Departament de compres

Des de Electricitat Integral General, SL, creiem que la gestió eficient amb els nostres proveïdors és una de les claus de l’èxit de la nostra feina, des de el punt de vista del plaç, la qualitat i els costos.

Seguretat i Qualitat

Des de Electricitat Integral General, SL, sempre hem apostat per la prevenció dels riscos laborals amb la clara finalitat d’evitar accidents.

Equip humà

CEO's

Ricard Ferrero
Jordi Marin

Oficina tècnica

3 Enginyers Industrials
5 Enginyers Elèctrics

1 Enginyer Electrònic

1 Tècnic Programador

​​​​​​​Més de 60 tècnics qualificats