Customer service: (34) 938468392

Electricitat Integral General, SL

Són més de 25 anys oferint-te un servei global en electricitat. Dissenyem, fabriquem, muntem i ens encarreguem del manteniment de la teva instal·lació elèctrica tant en baixa com en alta tensió, a més de la seva automatizació i control.

L’experiència d’EIG Integral es fa palesa en la confiança dels notres clients i en la qualitat del nostre servei. Amb enginyeria pròpia, dedicant a cada projecte tots els recursos i experiència neccesaris per transformar una idea en una realitat, solucions integrals i a mesura, desenvolupant i adaptant-nos a les necessitats requerides.

 

Guanyar-nos la vostra confiança és la nostra garantia. És per això que el client es converteix en la nostra prioritat. Disposem del nostre equip expert i multidisciplinar, altament qualificat i amb experiència acreditada que us escoltarà i guiarà per gestionar i executar la solució totalment integral a les especificacions del projecte.

La nostra tasca és present a l’activitat industrial, les energies renovables, així com a tota mena d’infraestructures. Participem en mercats internacionals, tot reafirmant la nostra mirada global.

Els vostres objectius són els nostres

10M€

Facturació anual

25 anys

Al servei dels notres clients

+ de 500

Projectes exitosos

+ de 50

Projectes internacionals

Inicis

Som una empresa familiar fundada l’any 1994 a Les Franqueses del Vallès, dedicada inicialment a les instal·lacions de baixa i mitjana tensió, així com al muntatge d’armaris elèctrics de potència, distribució i automatització.

Només tres anys més tard, a les acaballes de 1996, ens traslladem a una nau del polígon industrial Can Castells de Canovelles, amb unes instal·lacions més grans i adequades al creixement de l’activitat.

ACTUALITAT

Va ser l’any 2018 quan, gràcies a la gran expansió de l’empresa i a la incorporació d’àrees de negoci (climatització, energies renovables, eficiència energètica, etc.), ens traslladem al polígon industrial Congost de Les Franqueses del Vallès.

Les nostres instal·lacions disposen de 900 metres de taller i magatzem, a més de 450 metres d’oficina tècnica i administració. Tot això per poder oferir un millor servei i aconseguir l’èxit en tots els reptes que encara estan per arribar.

Fa més de 25 anys que oferim un servei de qualitat.

Innovació, dedicació i professionalitat

VALORS DE L’EMPRESA
OBJECTIUS

Volem contribuir al progrés econòmic i tecnològic, així com al desenvolupament sostenible de les indústries en les quals operem.

La nostra màxima és oferir als nostres clients un servei integral i profesional, basat en la qualitat total. Amb aquesta finalitat, disposem del gran valor del nostre equip humà, així com la diversificació i el constant creixement de la nostra companyia.

A EIG Integral oferim una imatge global que ja no només destaca amb la nostra presència als cinc continents, sinó que la demostrem amb la feina diària, que duem a terme des de fa més de 25 anys.

Un llarg recorregut que continua motivat per complir amb les necessitats de tots i cadascun dels nostres clients, aconseguint així la seva confiança.

Aportem la millor solució als nostres clients.

EQUIP HUMÀ

CEO’s

Ricard Ferrero

Jordi Marin

Oficina tècnica

3 Enginyers Industrials

5 Enginyers Elèctrics

2 Enginyers Electrònics

1 Tècnic Programador

2 Tècnics certificats en EPLAN

Més de 60 tècnics qualificats

CERTIFICACIONS

ISO9001

FEDEQUIM

EPLAN

SCHNEIDER

CUBIC

Siemens

ISO 45001

Política de qualitat i PRL

Esteu buscant un col·laborador per a les vostres instal·lacions?

Instal·lacions i manteniment integral

Empresa

Història
Valors de l’empresa
Objectius
Equip humà
Certificacions

Serveis

Electricitat
Climatització HVAC
Mecàniques
Energies renovables
Eficiència energètica
Senyals febles
Manteniment integral

Contacte

Mas Pujol 15
08520
Les Franqueses
del Vallès
Barcelona

eig@eigintegral.com
+34 938 468 392

Política de Privacitat | Avís Legal | 2021 @ Copyright Electricitat Integral General, SL